16 mei 2024 Benefietconcert

Het concert dat doorging in het Muziekcentrum De Bijloke te Gent was wederom een succes! Een nieuwe locatie, een eeuwenoude concertzaal met een moderne toets. De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen onder leiding van Kapelmeester-dirigent Kapitein-commandant Yves Segers hebben het thema ‘musical’ doen opleven in de zaal. Met musicalzangeres Ann Van den Broeck werden de gasten getrakteerd op een ware belevenis. De commentaren waren dan ook zeer positief.

Met dank aan alle medewerkers van catering tot fotograaf, de talrijke sponsors en alle gasten.

Er werden 3 cheques geschonken aan 3 projecten, €15000 in totaal!!

Op naar de volgende editie…

Concert 2024

16 mei 2024
Muziekcentrum De Bijloke

Traditiegetrouw organiseren wij een concert ten voordele van goede doelen, sociale projecten in de regio.

Het concert wordt gebracht door de Koninklijke muziekkapel van de Gidsen, onder leiding van Commandant – Kapelmeester Yves Segers.
Het thema dit jaar is ‘Musical’, in het tweede deel zal musical zangeres Ann Van den Broeck dit thema tot leven brengen samen met de Muziekkapel.

Wat mag u verwachten:

Ontvangst met drankje in één van de bars
Het eerste deel van het concert gebracht door de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen
Pauze met drankjes
Tweede deel concert met gastoptreden van Ann Van den Broeck
Receptie na het concert met fingerfood en drankjes

Het goede doel

Streekfonds Oost-Vlaanderen steunt concrete projecten van burgers en verenigingen bij jou in de buurt. We doen dit samen samen met tientallen partners, heel wat vrijwilligers en talrijke donateurs. Ondanks de verscheidenheid van de lokale initiatieven hebben ze veel gemeen. Ze lenigen maatschappelijke noden en zetten in op verbinding: ze brengen mensen samen en reiken hen een band aan met een bijzondere locatie in hun omgeving. In Gent ligt de focus specifiek op jongeren.